SUPERPROLJETNE FRIZURE

Nakon duge zime napokon smo dočekali proljeće. Temperature se opasno penju i preko 20 stupnjeva, alergije su u punom tijeku, no to nas nikako ne sprječava u dugim šetnjama i u uživanju u sunčevim zrakama. Naprosto sve pršti od energije.
Ako vas je ponijelo proljetno raspoloženje i razmišljate o promjeni, pravo je vrijeme da vaša kosa dobije svoju dozu proljeća. Prirodnost prije svega.

@salonmarivas

2017 godina nam donosi trendove koje će svaka mama obožavati. Prirodne nijanse i frizure oko kojih nije potrebno ulagati sate truda ili pola boce laka. Kosa koja izgleda kao “okupana” suncem u svim mogućim smeđim i prirodno plavim nijansama – ove godine je apsolutni hit.
Topli plavi i smeđi tonovi prošarani zlatnim pramenovima i kosa dužine do ili ispod ramena jednostavna za održavanje i u trendu. Za mame dovoljno duga za punđu ili rep i dovoljno kratka za idealne blage valove.

@salonmarivas

“Izrast” look nastavlja vladati i u ovoj godini ombre ili balayage,jednostavno svježe i prirodno. Kratka medenjasta kosa je pravo osvježenje za platinaste plavuše ili vječite crnke.
Zaboravite na velike i pretjerano definirane kovrče, pripremite peglu i zaštitni sprej od visokih temperatura te pramen po pramen oblikujte u lagane i razbarušene valove.

@salonmarivas

Da dodatno začinimo stvar za večernje izlaske “sleek wet look” je idealan izbor.  Na osušenu kosu, ispeglanu ili valovitu nanesite gel za mokri izged kose, začešljajte unatrag, te oblikujte cjelokupni izgled i nanesite sprej za učvršćivanje. Mislim da će ljeto obožavati ovakve frizure.

Duga,sjajna i super ravna kosa je opet in. Elegantna i s razdeljkom po sredini.
Ne zaboravite visoki rep,strogo ravan ili razbarušen vama po volji.
Ako ste skeptične i mislite da bi se utopile u masi zaboravite na predrasude. Slične frizure ne mjenjaju činjenicu da smo ipak sve mi jedinstvene i drugačije na svoj način bez obzira kakve nas frizure krase,a to isto su i dokazale ove predivne žene.


ANA

Supermama osmogodišnje djevojčice i šestogodišnjeg dječaka. Vesela i optimistična. Voli dobru knjigu, talijansku kuhinju i ranojutarnje meditacije. Spaja neobično sa običnim, uživa u kreiranju raznih  makeup lookova i frizura. Horoskopom riba (čitaj umjetnička duša) voli izrađivati razne homemade sitnice. S nama će dijeliti beauty savjete. Anin beauty svijet možete pratiti na @mrs.anaa