Le Narukvice – narukvice koje svaka Supermama mora imati

Sinjanka Ana Ivančić živi u Zagrebu već 18 godina. Kreativna superžena i magistrica ekonomije radila je u struci 8 godina, ali poduzeće u kojem je radila nije preživjelo krizu, te je Ana završila na burzi 2013-te. Kako je Ani hobi bio crtanje i izrada nakita, odlučila je to dvoje spojit i krenuti s oslikavanjem nakita, te je tako nastao jedan od Aninih proizvoda “Le Narukvice”.

“Pokrenula sam Facebook stranicu “And You by Ana” gdje oslikavam personalizirane medaljone po narudžbi. Radila sam i na sajmovima preko Kreativnih udruga. Vidjela sam da ima potencijala i da kupci super reagiraju, i što je najbitnije da se vraćaju. Moj moto je “kupnja je gotova kad se kupac vrati”. Volim imat kvalitetan, lijep i upotrebljiv proizvod.” 

2014-te Ana je odlučila krenut samostalno u svoj posao i otvarila svoj obrt. Završila je program obrazovanja za oblikovatelja suvremenog nakita (obrada bakra, srebra, zlata). “To mi se jako svidjelo i iste godine pokrenula sam novi brend “Le narukvice”, sa personaliziranim narukvicama od nehrđajućeg kirurškog čelika. Kupci su savršeno prihvatili moj novi brend, jer u principu sami kreiraju svoju narukvicu. Odabiru boju, oblik čelika, natpis i sl. Natpis na čeliku radim tehnikom kovanja, znači čekić, komad čelika i lupanje slovo po slovo.”

Le narukvice su brend za svakoga. Potpuno su personalizirane. Najčešće ih kupuju mame (s natpisima dječice na čeliku) kao setove za mame i bebe, te parovi, prijateljice itd.

A na pitanje kakvi su joj planovi, Ana kaže: “Planiram uvesti u ponudu nakit od pleksiglasa, srebra i srebra s pozlatom, napraviti web line shop za Le narukvice, što će mi puno olakšati, jer trenutno imam jako puno upita, a sve radim sama, pa jako puno vremena ode na komunikaciju s klijentima (objašnjenje kako ide naručivanje, poslat izbor boja, cjenik itd). Zatim napraviti još jednu facebook stranicu “Dogrlice” – za ručno oslikane pseće ogrlice. Već 3 godine ručno oslikavam pseće ogrlice po narudžbi (u psećem svijetu proslavila me Jack Russelica Đurđa, “Đurđa the dog” kad je na svojoj facebook stranici objavila svoju sliku za ogrlicom koju sam joj nacrtala. Pseće ogrlice trenutno radim preko stranice “And You by Ana”.

Drago nam je podijeliti s vama da je Ana i nas uvrstila u svoje projekte, te za nas osmislila jedinstvene Supermama narukvice. Radi se o limitiranoj kolekciji narukvica koje se sastoje od privjeska s natpisom “supermama” i imenom iste superjunakinje.

Da bi uspjele u poduzetničkom svijetu, potrebna je i podrška okoline. “Super mi je što sam okružena super ekipom. Suprug je maher za SEO i internet marketing, a sestra i njen muž su profesionalni fotografi. U izradi nakita lijepe slike i dobar web su ključni faktor, naravno, uz kvalitetan proizvod.”

Ani želimo puno sreće u poslu, divno je vidjeti kako u maloj zemlji kao što je Hrvatska, ima toliko kreativnih i sposobnih žena!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.