SUPERMAMA BLOGERICA

SANJA

Nova mama malenom Noi. Gastro i lifestyle blogerica zaljubljena u život, detalje, sivu boju, svoju obitelj i svaki novi dan koji nam je dan. U svemu pronađe nešto pozitivno i u životu se vodi srcem. Obožava fotografiju pa je kroz svoj blog Domaćica spojila sve to u jedno.

Blog: Domaćica 
Instagram: @domacica.sanja


INES

Mama dviju slatkih djevojčica, strastvena u fotografiranju svakodnevnih avantura i onih bitnih sitnica uz koje lakše započinjemo ponedjeljak. Ono što najviše voli je otkrivati nove ideje, pronalaziti inspirativne interijere, kupovati sitnice za kuću i podijeliti pokoji savjet za uređenje svojim prijateljima i prijateljicama. Zaljubljenica u detalje, cvijeće, kavu, uređivanje vlastitog doma, te svakodnevno razmještanje stana, a najviše dječje sobice gdje ima i nekoliko svojih DIY uradaka kojih sam veliki ljubitelj. Upravo sve to možete naći na Inesinom blogu koji pršti fotografijama zanimljivih popodneva gdje radi domaći pekmez ili istražuje dvorce sa svojim djevojčicama obučenim u jednoroge. Nekad veliki fan peglanja, a danas u nedostatku vremena, obilazi taj kućanski posao u širokom luku i prepušta se dječjem kreativnom neredu. Iako, u njenom domu izgleda kao da je sve po špagi, zapravo ima samo odlično oko za detalje!

Blog: More Less Ines
Instagram: @more_less_ines


SAMANTA

Mlada supermama dvojice prekrasnih superdječaka, supruga srodnoj duši, vlasnica ubrzanog životnog stila, sa stalnom adresom u prekrasnoj Puli. Nikada ne bih mogla zamisliti život bez mora i mirisa ljetnih noći. Uskoro 30godišnjakinja, opisala bih se u dvije rijeci: glasna i nasmijana. Moj IG profil pod nazivom @sam.and.sons uglavnom sadržava slike toplih svakodnevnih trenutaka mog školarca i jednogodišnjaka koji topi srca velikim plavim očima. Za mene je Instagram divno mjesto gdje dijelimo svoja iskustava i lijepe trenutke, a inspiraciju za svoje slike najčešće pronalazim upravo u tom virtualnom svijetu. Kada uhvatim slobodno vrijeme, odvajam ga za plesanje salse i trčanje (i naravno, slikanje dječice za IG, nećemo se zavaravati). Moj životni moto je pronalaziti pozitivne stvari u svakodnevnim situacijama ma kakve god one bile.

Instagram: @sam.and.sons 


 ANAMARIJA

Ja sam Ana, skraćeno od Nadrkana. Tako bi rekao moj najdraži muž, wifey first. Crnokosa mama plavih blizanaca (vjerujem da su moji i da ih nismo zamjenili u rodilištu). Po struci učiteljica koja je razred pun djece zamijenila jednoipol godišnjacima i trenutno uči kako preživjeti iz dana u dan kao mama. Bijeg od svakodnevnice su mi obiteljska putovanja. Trenutno se spremamo za naše veliko putovanje na Bali. Uzbuđenja ne nedostaje. Na mojem ig profilu objavljujem svakodnevne daće i nedaće s dozom ironije i sarkazma, jer tko to ne voli (ironija).

Instagram: @anamarie3001


DANIJELA

Mama, žena, fotografkinja i novopečena blogerica. Uživam u čarima ali i slatkim brigama majčinstva, u svom poslu fotografiranja vjenčanja gdje sam okružena pozitivnom energijom i ljubavlju, a od nedavno i u pisanju bloga. Blog je oduvijek bila moja želja, a od kad sam postala mama znala sam koja će mu biti glavna tema. Moja mala obitelj i ja živimo u Zagrebu, a s nama je i naš mali psić Đurđa. Jedna od dražih poslovica mi je “Kako siješ, tako ćeš i žeti”, a ja sam jako sretna sa svojom žetvom tj. svojom malom obitelji. Veselim se malim stvarima i uvijek hodam onom stranom gdje me sunce grije. Volim putovanja i barem jednom godišnje pokušavam otići u neku novu zemlju u kojoj još nisam bila. Jedva čekam otići na prvo putovanje s Larom. Nadam se da će i ona dijeliti našu strast. I za kraj moram vam priznati jednu stvar – ja sam Danijela i ovisna sam o češkanju. 🙂

Blog: Daniellas One Day
Instagram: @daniella.ods
Facebook: Daniellas One Day


MONICA

Ja sam mama Monica, medicinska sestra po struci sa poduzim statusom studentice zadnje godine Upravnog studija. Uvijek mi je pecenje kolaca, pekmezica i torta bilo zanimljivije od samog ucenja, tako da se bez problema mogu zaposliti i kao slasticarka. Tu su i moje dvije cure, Nastasja koja ima 6 godina i Sara od 9 mjeseci. Svaki dan je zapravo posvecen njima i u svakoj misli one su tu. Sve je sladje sa djecjim rukama koje te grle. Moj Instagram profil prepun je naših nježnih trenutaka i smiješnih kadrova.

Instagram: @mommy_dailyadventures


TENA

Tiny Tomboys je blog o zanimljivim igračkama, lijepo ilustriranim knjigama i modi za neustrašive klince, a pišu ga Jakob (direktor kreativnog nereda), Bianka (muza bloga) i mama Tena (magistra dizajna/ilustratorica). Ovisnici smo o dobrim tenisicama, Instagramu i grčkom jogurtu. U slobodno vrijeme kada ne pišemo blog ili kad nismo u našem studiju za ilustraciju PAPERwork, najčešće radimo nered koji mama Tena mora poslije pospremiti.

Blog: Tiny Tomboys
Instagram: @tiny_tomboys


CVIJETA
Po struci sam pravnica, a na Instagram volim malo pobjeći od pravog, surovog, realnog svijeta i dijeliti i pratiti male priče sreće i zadovoljstva u kockicama koje se nižu.
Volim red, estetiku, umjetnost i sve što je lijepo i paše jedno s drugim, kao prava vaga. Volim putovanja, kavu i mojih pet minuta s njom, svog mopsa i scenu kako on i naša beba dijele keks, volim pronaći dobar recept i kušati fina vina. A najviše volim biti mama. Otkad sam postala mama, organizacijskim sposobnostima dajem puno pažnje, jer želje su velike, a dan prekratak. Kroz svoj Instagram profil dijelim one trenutke od kojih se oči zasjaje i najradije bih zaplesala kao da nitko ne gleda! Tako ostanu zapisani zauvijek… jer vrijeme leti, a s djetetom pored tebe juri kao raketa. Iako mi se život okrenuo naopačke, osjećam da je sve na mjestu i pronalazim se u citatu “everything has changed and yet, I am more me than I’ve ever been.”

Instagram: @cvijetas 


NEVENA

Moje ime je Nevena Juranovic Crljen, tridesettrogodišnja “ velika” cura iz Omiša stacionirana u Makarskoj. Perfekcionist, uporna ,stara duša, uvik kontra, mama zaljubljena u svoju djevojčicu. Moj profil je šarena kućica gdje zaposlena žena i mama pobjegne u igru sa fotografijom, modom i emocijom. Uživam promatrajući okolinu pa tako i dolazim do zanimljivih lokacija za sliku, najčešće su to mjesta koja nitko ni ne primjećuje jer su neugledna, ali baš ta mjesta dobiju neku ljepotu na fotografiji.

Instagram: @omisanka