dječja zabava na fuliranju

Blagdanski mjesec, kojem se posebno vesele ljudi malih nožica, stigao je na Strossmayerov trg, a zabava počinje onog trena kad klincolinci zavire u čarobni svijet Fuliranja. Nestrpljivo ih čekaju penjalice, veliki borovi sa šarenim kuglicama, veliki sobovi na sanjkama, kutak za obiteljsku pusu, ogromna krletka s ljuljačkom i šarene slastice kao stvorene za veselo mljackanje. Petra u Photo Boothiqueu čeka vas na fotkanju, uhvatite trenutak, zaključajte ga u srcu i ponesite fotkicu.

Prije nekoliko dana svratila nam je i dječja patrolica. Klinci su se super zabavljali, kušali razne oblizeke i dali zeleno svjetlo. Na kućici Mason&Staff guštali su u mini burgerima, taman za male dječje ručice i njihove male trbuščiće. Kolutiće hrenovki uz fino pecivo pripremili su im na kućici Berlin – baš po njihovom ukusu. “Debela maca” odnosno  “Fat Cat” ispržila im je slasne krumpiriće – ma dobitna kombinacija.

Nakon burgera dječica su jedva čekala slatkiše. Sjećate li se šnenoklica iz djetinjstva? E u njima mogu uživati i vaša dječica kod ekipe Lumperaja. Malo keksića, šnenoklica, bombončića, čokolade i kremice od vanilije, ne treba vam puno do velike srećice. U mala dječja usta rado će uskočiti mini fritule, čokoladne, fine i lagane, a možete ih probati kod Nonine tajne. Ako vas i vaše klince zanima nešto moderno, tu su španjolski churrosi ili Pastel de TasteAtlas i njihov Brioche Ice Cream. Brioche pecivo u kojem se sakrio sladoled, keksi i čokoladni namaz, a sve zapečeno, toplo, mirisno i fino. Ako i vi, baš kao i vaši klinci obožavate slatko prošećite do kućice Opat i zajedno probajte palačinke iz krušne peći s orasima i Nutellom.

E, sad je vrijeme i za neki napitak, za dječicu potražite na kućicama sokove ili tople čajeve, a Robi u kućici Le Kolač priprema prefinu toplu čokoladu koju će vaši klinci obožavati.

Svakako svratite i nedjeljom oko 11.30 na Kids&Family Day i zaplešite i zapjevajte uz nastupe dječjih zborova.

Fotografije: Sandro Sklepić