HUMANITARNI NASTUP MUŠKARACA S NAJBOLJIM HUMOROM U GRADU

Kada je ispred tebe 25 000 nasmijanih lica u kojih tridesetak gradova, onda znaš da si pravi frajer. I onda još udružiš snage s Rotary clubom Zagreb Metropolitan i pomogneš u realizaciji humanitarne stand up večeri “Najbolji za najbolje”? Sreći nema kraja!

Najpopularniji stand up, 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski, LAJNAP Comedy, odlučio je na zanimljiv način pomoći srednjoškolcima i studentima slabijeg imovinskog stanja te potaknuti obrazovanje u području deficitarnih zanimanja i doprinijeti ostanku mladih u Republici Hrvatskoj.

Prihodom od ulaznica Rotary klub Zagreb Metropolitan osigurat će što veći broj godišnjih stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa. Najbolje da svoja mjesta osigurate već danas jer se za njihove rasprodane nastupe traži ulaznica više.

A tko bolje može potaknuti i motivirati mlade ljude da budu ustrajni u naumu da slijede svoje snove čak i onda kad se čine nemogućima od ove petorice koja su svoj talent pretvorila u najbolji posao na svijetu!? Nasmijavanje drugih i to većinom žena. Kako nam kažu, muškarci im ponekad zavide.

 „Želimo da nam se i pridružite i postanite dio pozitivne promjene koju svi želimo vidjeti u društvu. Dobro je činiti dobro, a još bolje i lakše kada pri tome možete uživati u najjačim forama LAJNAP ekipe koja će za vas nastupiti u svojem potpunom sastavu – Aleksandar Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc.“ – kažu organzatori Rotary Club Metropolitan Zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.